Transzformálódtunk, bebábozódtunk, és ujjászülettünk az eltelt idők során. Megértettük, hogy egyek vagyunk a végtelen Természettel, és a zene, a tánc az egyetemes nyelvünk.

A ritmusok és hangok ősidők óta történeteket mesélnek, személyes érzelmeket közvetítenek. Egy igazi dal elűzi a félelmet, jókedvre derít, és közelebb hozza egymáshoz az embereket. A jó zenében varázslat és fény van…

Jelen albumra összeválogatott számok ‘Fényjelek’, amik hozzánk Csobánkapusztára hívogatnak Titeket. Az itt bemutatott előadók ezen a helyen találkoztak, és minden nyáron visszatérnek a fesztiválra fellépni és kikapcsolódni.

Most ebben az eldugott kis Nógrádi völgyben épül a SUN zenei stúdiója, egy olyan alkotó műhely tehetséges fiatal művészek számára, ami közösségi kiadóként ezzel a tripla-lemez hosszúságú válogatással debütál. Az albumra felkerült továbbá a nemzetközi remix versenyünk két győztesének feldolgozása is.

Hálásak vagyunk, hogy egy ilyen csodálatos zenei válogatást hozhattunk össze. Izgatottan várjuk, hogy nyáron beinduljon a stúdió.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatott és hitt az álmunkban!

A kiadványból származó bevételt teljes egészében a művészek kapják meg, és a számok szerzői jogai is az alkotóik tulajdonában maradnak. Bár a projekt non-profit, de persze működésünkhöz adományokat szívesen fogadunk.

Új fény születik… Hallottátok már?

Válogatta és összeállította: Berke Nikoletta (Cheeky)
Maszterelte: Fábián Zoltán (Snag the Sunshepherd)
Grafikát készítette: Ariella

Külön köszönet a BMSS Records és TesseracTstudio lemezkiadóknak a sok segítségért, és Aurafoodnak az utolsó ellenőrzésért.

Megjelenés dátuma: 2021. December 21.

Bandcamp oldal: sunmusicstudio.bandcamp.com/album/light-signals