A Mély Mosoly Alapítvány által a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez a „GINOP-5.1.7-17 Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” kiírásra benyújtott „Szálláshely és zenei stúdió kialakítása a Mély Mosoly Alapítványnál” című, GINOP-5.1.7-17-2020-00475 jelű támogatási kérelmet a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 48 643 600 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A Támogatás intenzitása: 94.74 %

Tervezett befejezési dátum: 2022. augusztus 11.

A projekt keretében 6 fő hátrányos helyzetű és 1 fő nem hátrányos helyzetű munkavállaló számára biztosítunk álláslehetőséget, akik teljes munkaidőben dolgoznak majd gondnok, takarító, adminisztrátor, programszervező, stúdió adminisztrátor, és stúdiótechnikus munkakörökben.

A hely szelleméhez illeszkedő épület terveket a Visign Tents készítette, és a kivitelezést is ők  valósítják meg a Csobánkapusztai lakosokkal és a helyi közösséggel karöltve.

A stúdió hangtechnika a Hitspace, a Polip Music, és a Musik World segítségével lett összeállítva.

Studio-terv-Visign

A projekt célja, hogy a Csobánkapusztai közösségi tér fejlődjön, és több különböző – emelett kapcsolódó – módon bevételt biztosítson a további fenntartásra és üzemelésre, fejlesztésre. A stúdió tavasztól őszig várja majd a zenészek és zenekarok jelentkezését profi hangfelvételek és mastering készítésére, emellett közösségi stúdióként is üzemel, ahol a tehetséges zenészek lehetőséget kapnak a hangtechnikai fejlődésre, és az online zenekiadón keresztül nemzetközi ismertségre is szert tehetnek. A szálláshelyeket a zenész vendégek mellett természetjáró turisták is kivehetik majd, ezzel bővítenénk a Csobánkapusztai nomád táborhelyet, és kisebb rendezvényeket (gyerektáborok, sport és kulturális események, stb) is jobban be tudunk fogadni, ha esővédett szálláshelyekkel tudunk a hozzánk érkező vendégeknek felajánlani.

A projekt megvalósítási szakaszba érkezett, hurrá!

Kérjük kövessétek az eseményeket!
Folyamatosan tájékoztatunk majd mindenkit a történésekről a közösségi és online felületeinken.