Az alapítvány a 90-es évek klubéletéből nőtte ki magát, és mindig lehetőséget nyújtott kezdő DJknek, hogy bemutatkozhassanak a közönség előtt. A Deep Smile Cafe volt az a klub nap, ahol a társaság összegyűlt beszélgetni, szórakozni, miközben a keverők mögött laza zeneket válogattak a fiúk és a lányok.

1999

Elindult a klubunk Csillaghegyen a Banán Klubban

2000

A vasárnaponként tartott Deep Smile Cafe új helyre költözött: nyáron a Kopaszi gáton a „West Balkán”-ban, nyári szezonok kivételével pedig a belvárosi „Süss Fel Nap” klubban került megrendezésre.

2001

A „West Balkán”-ban és a „Süss Fel Nap”-ban hetente megrendezett Deep Smile Cafe is egyre sikeresebben fut, és a vasárnapi dátum ellenére sok új embert vonzott be.

2002

A West Balkán költözése miatt a nyári szezon idején a Deep Smile Cafe a „BonsaiKert”-ben, a Római Parton került megrendezésre.

2003

A nyári szezon idején szerveztünk még pár Deep Smile Cafet a „BonsaiKert”-ben, de aztán a hely megszűnésével mi is egy darabig csak alkalmi rendezvényeket szerveztünk.

Tehetsegek támogatása

Az alapítvány zenei pályázat kiírásával és workshopokkal folytatja helyi fiatal művészek támogatását, hogy nemzetközi közönség előtt mutatkozhassanak be.