Gyerekeknek és felnőtteknek összeállított 4 napos családi tábor Csobánkapusztán. Vár az anyatermészet sok játékkal és mozgással, vidéki élettel, workshopokkal és finom ételekkel.

Esemény link: https://www.facebook.com/events/854679528967713/

.
Vissza a természethez, a természetes életmódhoz!
.
Ha szeretnétek kicsit kiszakadni a civilizációból, és pár napot eltölteni az erdőben, itt a remek alkalom: június 22-25. között családi nomád tábort szervezünk Csobánkapusztán, ezen a varázslatos helyen. A gyerekek megismerkedhetnek az erdő szépségeivel, a csillagokkal, gyógynövényekkel, állatokkal, és kézműves technikákat tanulhatnak.
.
Lesz nemezelés, agyagozás, lovaglás, állatsimogatás, zsonglőrködés, kemencében sütés. Lesznek kirándulások, játékok, számháború, családi versenyek, és nem maradhat el a kincskeresés sem, de legfőképpen megtanulják, hogyan boldoguljanak az erdőben. Azt is megtanulják, hogy milyen fontos a minket körülvevő környezet tisztelete és megőrzése. Szeretnénk megmutatni az erdei élet szépségét és gazdagságát, a hulladékmentes életre való törekvés fontosságát, az élet körforgását. Sátorban alszunk, langyos vízzel zuhanyzunk, alomszéket (komposzt – wc) használunk, sokat gyalogolunk, kihívásokat teljesítünk, de a kényelmünk feladásáért cserébe igazi életet kapunk.
.
A tábor és a programjaink a környezettudatosság, a fenntartható ökotudatos értékrend és a hagyományőrzés jegyében valósulnak meg. A célunk, hogy gyermekeinknek átadjuk, hogyan lehet az önkéntes egyszerűség jegyében minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni, hogy egy fenntarthatóbb környezetben éljünk.
.
Az árban napi 3x bőséges étkezés és gyümölcs van.
(Csüt.: ebéd, vacsora, P-Sz.: reggeli, ebéd, vacsora, Vas.: reggeli, ebéd)
8 évesnél idősebb gyermeket szülő nélkül is fogadunk!
.
Sátrat és hálózsákot letéti díj ellenében tudunk adni a tábor idejére.
Szeretettel várunk Titeket! Reméljük, csodás napokat töltünk majd együtt!
– Hozzájárulás –
Felnőtt: 45 000 Ft
Gyerek, 8 évestől: 40 000 Ft
Gyerek (3-8): 18 000 Ft
Testvérkedvezmény 8 éven felülieknek: gyermekenként 3 000 Ft
– Családi kedvezmény –
2 felnőtt + 1 gyerek: 120 000 Ft
2 felnőtt + 2 gyerek: 150 000 Ft
Minden további gyermek 5 000 ft kedvezményt kap
– Ha csak a hétvégére jöttök (Szo-Vas) –
Felnőtt: 30 000 Ft
Gyerek: 25 000 Ft
.
Regisztrálni legkésőbb 2023. június 18-ig a regisztrációs ív kitöltésével és az összeg felének befizetésével lehet.
Regisztráció: https://forms.gle/LMhDKmp6ZqCYTuhS7
.
Utalni a Mély Mosoly Alapítvány számlájára lehet.
Számlaszám: 16200010-10042078 (MagNet Bank)
Közlemény rovat: A résztvevők nevei felsorolásszerűen
További felvilágosítás emailben:
Sándor Dóri: mammadori76@yahoo.com
Figyeljétek az eseményt a program részletekért.